Ciclisme

Hermida: parèntesi competitiu obligatori

Ciclisme. El cerdà va interrompre la gira europea i torna a casa per resoldre els seus problemes pulmonars

Mala peça al teler per a Josep Antoni Hermida, que no fa net dels problemes de salut que ja el van forçar a abandonar la primera cursa de l'any en XCO, a Montechiari (Itàlia) fa quinze dies, després de les seves dues curses per etapes aquest 2015; l'Andalusia Bike Race i la Cape Epic. I és que el cerdà, que ja va renunciar a córrer la Copa Catalana Internacional de Banyoles després de la prova andalusa –va ser allà on una al·lèrgia li va començar a afectar el rendiment– i abans de marxar a Sud-àfrica, començava diumenge una gira europea amb dues curses, a Àustria i Alemanya. Però tal com li va passar en el debut a la seva especialitat a Itàlia –les curses per etapes eren en format marató i Hermida les tenia com a preparació per a l'XCO– el quatre cops olímpic no va acabar la cursa a Haiming i va posar el peu a terra quan va veure que se li reproduïen les sensacions del 12 d'abril, mal de cap i mareig, i ahir va tornar a casa per sotmetre's a més proves.

“Després de 25 minuts de cursa m'he tornat a trobar molt malament, amb un mal de cap molt fort i, de seguida, he sortit del circuit i me n'he anat a l'ambulància. M'han donat oxigen i han vist que el meu nivell d'oxigen a la sang era del 85%, que només és normal si estàs a molta altura”, explicava Hermida, que hi afegia: “Creiem que el problema és pulmonar. Torno a casa i farem més proves a Barcelona, a veure què surt, però fins que no tinguem la informació no poso data de tornada a les competicions.”

LES REACCIONS

Després de 25 minuts de cursa m'he tornat a trobar molt malament i he anat a l'ambulància. Creiem que el problema és pulmonar
Farem proves i a veure què surt. Fins que no tinguem la informació no poso data de tornada
Josep Antoni Hermida
MULTIVAN MERIDA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)