Waterpolo

L'equip de Miki Oca es juga l'accés a la superfinal

Waterpolo. La selecció espanyola, amb el bloc del CN Sabadell, i el combinat grec, amb les referents de l'Olympiacòs, es tornen a veure les cares tres dies després de la final de l'Eurolliga

Només 72 hores després de la primera ensopegada en més de tres anys, les principals referents del CN Sabadell tindran la primera oportunitat de començar-se a redimir de la derrota en la final de l'Eurolliga femenina contra l'Olympiacòs (10-9). L'escenari i la competició no tenen res a veure, però la selecció espanyola, amb el bloc de la plantilla sabadellenca, i el combinat grec, amb la columna vertebral de l'equip del Pireu, es juguen avui a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona (20 h) l'accés a la superfinal de la lliga mundial, que es disputa del 9 al 14 de juny a Xangai.

L'equip de Miki Oca i el de Georgios Morfesis arriben a aquest últim partit de la fase classificatòria en idèntica situació. Itàlia i Holanda, com a vencedors de grup amb 15 punts cadascun, ja tenen el bitllet assegurat per a la superfinal. La tercera plaça europea queda reservada per al millor segon, que correspondria a Espanya o Grècia si avui són capaços d'aconseguir els tres punts en joc. Ara per ara estan empatats a 9 punts i si vencen superaran Rússia, que ja ha acabat en segon lloc en el grup d'Itàlia, amb 11 punts.

Miki Oca continua confiant en el bloc que tants èxits ha aconseguit en les últimes grans cites internacionals, on no falten les sabadellenques Maica Garcia, Jennifer Pareja, Laura Ester, Anni Espar, Mati Ortiz i Pili Peña. En les files gregues, destaca la capitana de l'Olympiacòs Trantafyllia Manolioudaki, autora de tres gols en la final de l'Eurolliga, dos dels quals van ser decisius perquè van posar fi a la resistència sabadellenca en els últims minuts de joc. També figuren en l'equip, però, la portera Christina Diamantopoulo, Margarita i Eleftheria Plevritou, Alkisti Avramidou, Alexandra Asimaki i Michaela Kalogerakou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)