Més esport

Més de dos-cents corredors al duatló de Sils

Duatló. Xavier Madrona i Laura Pou van ser els guanyadors individuals de la competició que obria la tercera edició de Terres de Segadors

El duatló de Sils va inaugurar la tercera edició de Terres de Segadors, amb 212 participants entre totes les categories i un circuit amb 8 quilòmetres i mig de cursa de muntanya i 26 de BTT. Els guanyadors individuals d'aquesta prova van ser Xavier Madrona i Laura Pou. És clar que els primers a arribar a la meta van ser Beni Montero i David Alsina, vencedors de la categoria de parelles masculina –la lligueta de duatlons populars, amb cinc proves, permet competir individualment o per parelles d'homes, dones o mixtes– amb 1h35:25 i dos minuts abans que Madrona.

Fèlix Castillo va ser el més ràpid a peu, amb 29:10 i amb 1:20 sobre els seus perseguidors immediats: Marc Casanova i Jordi Vila, defensor del títol aconseguit en l'edició del 2014. Madrona va remuntar posicions en el tram de BTT i va ser el vencedor individual, després de la primera parella masculina i abans de la segona, formada per De Vicente i Gràcia. Casanova i Vila van mantenir la segona i la tercera posició després del ciclisme, mentre que el podi femení el van formar Laura Pou –en primer lloc–, Ester Vila i Anna Fontanet. Àngel Guich i Judit Solench van ser els vencedors de la categoria de parelles mixtes i Fàbregas i Cáceres van guanyar en noies. L'organització de la lligueta ofereix als participants que vulguin competir en la categoria de parelles competir amb altres duatletes que no en tinguin. Bescanó, el 17 de maig, serà la seu de la prova següent.