Ciclisme

Triomf de Misser a l'Esperxada

Ciclisme. Va imposar-se en la volta llarga (75 km) amb un temps de 4h39:53. Roca va guanyar la volta curta (37 km) amb 2h16:22

Tomàs Misser va ser el vencedor de la volta llarga de la tercera edició de l'Esperxada, que va tenir un recorregut molt dur, tan físicament com tècnica, de 75 quilòmetres per Rocacorba i Finestres. El seu temps va ser de 4 hores, 39 minuts i 53 segons. Pau Zamora va tardar set minuts més a creuar la meta en el segon lloc (4h46:54) i Joan Pons va completar el podi (4h51:54).

La prova incloïa, també, una volta curta (35 quilòmetres) per als ciclistes menys experimentats que no podien fer front a la duresa de la volta llarga. La victòria va endur-se-la Xavi Roca, que va acabar amb un temps de 2h16:12. Toni Duch va assegurar-se la segona posició després de creuar la meta en 2h19:36 i el tercer lloc del podi el va ocupar Albert Codinach, amb 2h22:23.