Tennis

Comiat de Granollers

Tennis. Murray es va sobreposar al fet d'haver acabat els setzens a les tres de la matinada el dia abans i va ser superior al català. Nadal i Ferrer també van accedir als quarts de Madrid

El català Marcel Granollers no va saber trencar mai el servei de l'escocès Andy Murray (2) i va cedir en els vuitens del Masters 1.000 de Madrid per 6-2 i 6-0. Murray, que va acabar el seu partit contra l'alemany Kohlschreiber dijous a les tres de la matinada, es va sobreposar al cansament i avui jugarà els quarts contra el vencedor del duel entre el canadenc Milos Raonic (5) i l'argentí Leonardo Mayer.

Rafa Nadal (3), per la seva banda, va vèncer amb solvència l'italià Simone Bolelli per un doble 6-2 i ara avaluarà el seu estat contra Grigor Dimitrov (10), un test perillós perquè el búlgar va eliminar ahir el suís Stan Wawrinka (8)per 7-6 (5), 3-6 i 6-3. David Ferrer ho va tenir més complicat i va haver de remuntar contra Fernando Verdasco –5-7, 6-3 i 6-4–. El xabià se les haurà amb el japonès Kei Nishikori (4), que va tornar a vèncer el castellonenc Roberto Bautista (6-3 i 6-3), com en el Godó.

La glòria va ser efímera per a Nick Kyrgios. El botxí de Roger Federer (1) es va acomiadar contra el nord-americà John Isner (16) per 6-3, 6-7 (7) i 6-4. Isner s'enfrontarà amb el txec Tomas Berdych (6), que va fer fora el francès Jo-Wilfried Tsonga (12) per 7-5 i 6-2.

En noies, la nord-americana Serena Williams (1) va posar fi a l'aventura de Carla Suárez per 6-1 i 6-3. La canària, amb zero de sis contra la número u, no va saber contrarestar ni el servei ni el ritme frenètic de la seva rival. Williams jugarà avui la semifinal contra la txeca Petra Kvitova (4). La russa Maria Xaràpova (3) s'enfrontarà amb la seva compatriota Svetlana Kuznetsova en l'altra semifinal del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)