Handbol

Missió complida

Handbol. El KH-7 Granollers signa la permanència en el seu debut en la màxima categoria estatal femenina

El KH-7 Granollers va segellar dissabte, tot i perdre contra el Mecalia Atlético Guardés (20-38), la permanència a la màxima categoria de l'handbol femení estatal en el seu debut en la divisió. El conjunt de José Luis Villanueva ha signat, per tant, una gran temporada en la qual també es va classificar per jugar la copa –va accedir, a més, als quarts de final després d'eliminar el Porriño–i en la qual obté el seu gran objectiu quan encara falten tres jornades per al final. El KH-7 Granollers ha guanyat sis partits i n'ha empatat un altre en 23 jornades en una lliga molt complicada, liderada pel Bera Bera, un equip de primer nivell. El conjunt de Villanueva jugarà aquest cap de setmana a Màlaga i encara podria aspirar a la desena plaça per arrodonir un curs en què també es van endur la supercopa de Catalunya contra el Vivelafruta Castelldefels. El club va apostar per les jugadores del planter amb un bloc que ja estava consolidat i la resposta ha estat incontestable. A mitjan curs, a més, va incorporar la jove internacional austríaca de 19 anys Kristina Logvin, que li ha donat un plus.

L'altre equip català de la màxima categoria, el Vivelafruta Castelldefels, lluita en la penúltima posició per escapolir-se del descens, però ho té complicat. És a 5 punts de la zona de permanència quan en falten només sis per disputar-se –3 partits–. El conjunt del Baix Llobregat ja va descendir el curs passat, però va aprofitar una renúncia per tornar a jugar a dalt. El Granollers i el Castelldefels són els dos únics equips plenament amateurs de la categoria en una divisió molt forta en què hi militen la gran majoria de les jugadores de la selecció espanyola, subcampiona d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)