Tennis

Ensurt contra Almagro

Tennis. Novak Djokovic (1) es va veure sorprès pel murcià en el segon set i va patir ahir en el seu debut en el Masters 1000 de Roma

El retorn del número u Novak Djokovic després d'un mes d'inactivitat es va saldar amb un triomf treballat contra el murcià Nicolás Almagro en la segona eliminatòria del Masters 1000 de Roma per 6-1, 6-7 (5) i 6-3. Almagro va ressuscitar en el tie-break del segon set quan perdia per 5-2 i va obligar el serbi a un sobreesforç. El tercer set va ser igualat fins que Djokovic va consumar un trencament en el vuitè joc. El català Marcel Granollers, per la seva banda, va cedir clarament contra el castellonenc Roberto Bautista (14) per 6-1 i 6-3, mentre que el suís Stan Wawrinka, finalista el 2008, va remuntar un set advers i un break en contra en el segon contra l'argentí Juan Mónaco: 4-6, 6-3 i 6-2. El toledà Feliciano López va eliminar el jove australià Nick Kyrgios, que va fer fora Federer a Madrid, per 6-4 i 7-6 (4). El xabià David Ferrer (7), per la seva banda, va superar el francès Richard Gasquet per 6-4 i 7-5.

En noies, la canària Carla Suárez (10) va guanyar contra l'alemanya Mona Barthel –6-4, 2-6 i 6-3– i jugarà amb la britànica Heather Watson. La nord-americana Serena Williams (1) va escombrar la russa Anastasia Pavlyutxenkova per 6-1 i 6-3. Tampoc no van patir Maria Xaràpova (3) amb l'australiana Jamila Gajdosova (6-3, 3-1 i retirada) i Victoria Azarenka contra la txeca Lucie Hradecka: 7-5, 2-6 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)