Atletisme

Raquel busca el bitllet per a Pequín

Atletisme. L'atleta mataronina del FC Barcelona intentarà guanyar-se una plaça per al mundial en la copa d'Europa de marxa, que es disputa avui a Múrcia. També hi competeix l'incombustible Jesús Ángel García Bragado, en els 50 km

Des que va decidir apostar fort per l'atletisme, amb la graduació en Comunicació Audiovisual a sota el braç, la mataronina Raquel González (1989) evoluciona de pressa. Al curs passat es va estrenar en un europeu absolut amb un meritori desè lloc a Zuric i aquest any es vol estrenar en el mundial de Pequín, l'avantsala dels anhelats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. En aquest sentit, avui mateix l'atleta maresmenca pot segellar els bitllets per a la cita mundialista si és una de les dos millors marxadores de la selecció espanyola en la copa d'Europa –sempre que baixi d'1h30–, que es disputa a Múrcia. Les expectatives són bones, ja que arriba al campionat amb el títol estatal de 20 km i el millor registre mundial de 5.000 m en pista (21:07.51). En el combinat estatal és baixa la marxadora de Viladecans Beatriz Pascual, que des de fa mesos arrossega molèsties als dos genolls. Amb tot, la selecció espanyola, que ha obtingut la medalla de bronze en la copa d'Europa de Dudince 2013, vol mantenir-se en el podi en la classificació per equips. Completen la selecció Júlia Takacs, Maria José Poves i Laura Garcia-Caro.

A Múrcia no hi faltarà Jesús Ángel García Bragado (50 km), de 45 anys, que afrontarà la seva vuitena participació en la copa d'Europa. El seu rendiment és una incògnita tenint en compte que aquest curs només acredita dues proves de 5.000 metres en pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)