Ciclisme

Triomf d'Hugo Drechou, a Quart

Ciclisme. L'internacional francès va guanyar l'Open BTT Càrniques Celrà contra Domènech i Freixer

Hugo Drechou (Calvisson VTT) va guanyar l'Open BTT Càrniques Celrà disputat a Quart amb uns 300 participants entre totes les curses, incloent-hi les de les categories de promoció, la quarta de les sis proves puntuables per al calendari de referència i més veterà del país. L'internacional francès no ho va tenir gens fàcil perquè va trobar en el maresmenc Oriol Domènech (Rodamon) un rival en la lluita i només fins a la tercera de les tres voltes al circuit de 10 quilòmetres va sentenciar el resultat i amb 10 segons de marge. Francesc Freixer (Bicis Esteve) va completar el podi només amb 3 segons sobre Jordi Quintanas (Cromoly), quart i guanyador de la categoria sub-23. Arnau Donate (Bike Area Llagostera) i Albert Oller (Orko Team) van guanyar en júnior i màster 30.

En la cursa de 20 quilòmetres, a dues voltes, Jordi Ruiz (Monbike) va ser el més ràpid i guanyador màster 40 i amb un sol segon sobre Santi Martínez (Bicis Esteve). Jofre Cullell (Megamo Cycling team) va ser tercer i guanyador de la categoria cadet, mentre Xavier Ferrer (Radikal Platja d'Aro) i Roberto Basreba (Guess Bike) ho eren en màster 50 i 60. En noies, la nord-americana Jamie Bookwalter va guanyar en elit amb gairebé sis minuts de marge sobre Mariona Catedra (Matxacuca) i, en sub-23, Júlia Blanch (Sappysport) i en júnior Mariona Costa (Scalebikes). En les curses d'una sola volta, Berta Orozco (Le Boulou) i Ivette Espinar (Cromoly) van guanyar en les categories femenines, i Pau Costa i Pierre Pacaud en infantils 2 i 1.

La setmana de la Tramun

La prova de referència pel que fa la seva exigència tècnica es duu a terme aquest diumenge, en la seva dissetena edició i 30 dels 65 quilòmetres de recorregut, corriols amb el segell de qualitat de Fidel Freixas i l'equip del BTT Fornells; inèdits. La Tramun s'integra, també i com una altra novetat, en el campionat d'ultra maratons Tracks Tour Races.