Més esport

Bescanó obre el duel per a la general

Duatló. La segona de les cinc proves de la lligueta Terres de Segadors confirma la lluita pel títol entre Jordi Vilà i Marc Casanova

Bescanó va ser el marc de la segona cursa de la lligueta de duatlons populars Terres de Segadors, amb 170 participants entre totes les categories i amb un circuit de 9 quilòmetres a peu i 26 de BTT. Després de la cursa es va confirmar que en aquesta tercera edició del calendari la lluita pel títol serà entre el defensor del títol, Marc Casanova, i l'aspirant Jordi Vilà. Guanyador de la cursa diumenge i tercer en la cita inaugural de Sils tres setmanes abans –Casanova acredita dos segons llocs–, Gabriel Crosas va ser tercer a Bescanó.

Beni Montero va tornar a guanyar en la categoria de parelles masculina, aquest cop fent equip amb David Alsina, i en parelles mixtes el triomf va ser per a Àngel Guich i Judit Solench. En la categoria individual femenina, les tres primeres van ser Dina Prats, Aina Picas i Laura Pou.

Santa Coloma, aquest diumenge

El parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners serà aquest diumenge el punt de sortida i arribada de la tercera prova de Terres de Segadors, el calendari de la qual completaran les proves de Campllong, el 7 de juny, i les Mines d'Osor, el dia 20. La cursa té 6,5 quilòmetres a peu i 25 de BTT.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)