Atletisme

Rússia mana a Txeboksari

Atletisme. El combinat amfitrió lidera la primera jornada de l'europeu de seleccions, mentre que Espanya ocupa el vuitè lloc, allunyat de les places de descens. Mechaal acaba sisè en 1.500 m

El combinat de Rússia, que exerceix d'amfitrió, comanda l'europeu de seleccions de Txeboksari després de signar cinc victòries parcials en la primera jornada de competició. La formació local (186) avantatja de 5 punts Alemanya, la defensora del títol, i de 9,5 França. La selecció espanyola (123,5) va complir les previsions i figura en vuitè lloc, amb 22,5 punts de marge respecte de Suècia, que marca la primera de les tres places de descens.

De la participació catalana, el més destacat va ser el palamosí Adel Mechaal, que es va haver de conformar amb la sisena posició dels 1.500 m (3:52.69) després d'haver liderat una prova eminentment tàctica fins a la recta d'arribada. El baixempordanès va marcar tots els temps de pas, però en una cursa tan lenta no va poder resistir l'esprint final de cinc dels seus rivals. El triomf va ser per al rus Smirnov (3:52.03). La banyolina Esther Guerrero va complir sobradament en el seu debut amb la selecció espanyola i va acabar en setè lloc en els 800 m –acreditava la desena marca de dotze participants–, amb un registre de 2:02.99, no gaire lluny del seu rècord personal (2:02.04). També va ocupar la setena posició Lídia Rodríguez en 3.000 m (9:27.64), mentre que Cristina Lara, amb 19 anys la benjamina de l'equip, es va classificar en novè lloc (12.13) en un hectòmetre molt perjudicat pel vent en contra (4,3 m/s). Lara, amb la també catalana Estela Garcia, va contribuir a la novena plaça del relleu de 4x100 m, amb uns prometedors 44.19. El quartet masculí, amb Eduard Viles i Sergio Ruiz i sense Ángel David Rodríguez lesionat, va ser vuitè, amb 39.40.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)