Handbol

Granollers Cup de rècords

Handbol. S'inaugura avui a la plaça de la Porxada amb 4.200 jugadors, repartits en 347 equips de 18 països. Gonzalo Pérez de Vargas i Sílvia Navarro són els padrins del torneig

La plaça de la Porxada es tornarà a omplir de colors avui (18.30 h) en la inauguració d'una nova edició de la Granollers Cup, un torneig internacional de referència en categories de formació i que aquest curs batrà tots els rècords de participació, amb uns 4.200 jugadors repartits en 347 equips de 18 països. En el trofeu hi haurà representació de quatre continents: amb Colòmbia, el Brasil i el Canadà, provinents d'Amèrica; Kenya, Nigèria i Egipte, d'Àfrica, i l'Índia, d'Àsia. Els equips europeus representats són de Portugal, Geòrgia, Itàlia, Rússia, Islàndia, Alemanya, Bòsnia, França, Noruega i Suècia, a més de l'Estat espanyol.

En aquesta ocasió, exerciran com a padrins del torneig els dos porters de la selecció espanyola, Gonzalo Pérez de Vargas, que milita al FC Barcelona però que havia estat dues temporades al Fraikin BM Granollers, i Sílvia Navarro, del Rocasa Gran Canària. Durant les sis jornades de competició es disputaran uns 250 partits diaris, repartits en 14 pistes diferents de Granollers, les Franqueses, Canovelles i Vilanova del Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)