Més esport

Llorca, plata en el bàsquet 3 x 3

Jocs Europeus. El català va formar part de l'equip espanyol que va perdre la final contra Rússia (18-14). Marc Vives es va classificar per a la final dels 200 m lliures de la natació

El català Àlex Llorca va formar part de l'equip espanyol que va guanyar la medalla de plata en el bàsquet 3 x 3. Espanya va perdre la final contra Rússia per 18-14. El jugador d'Esplugues de Llobregat va ser el màxim anotador de la final amb 9 punts. La resta de l'equip va estar format per José Ignacio Martín, de Valladolid; Sergio de la Fuente, de Vitòria, i Juan Vasco, de Màlaga. En la semifinal el conjunt estatal va derrotar per 19-16 Sèrbia, que era la gran favorita per assolir el títol. En noies, l'equip estatal de bàsquet 3x 3 va guanyar la medalla de bronze en vèncer Eslovènia (19-9).

En la natació, Marc Vivas (CN Sabadell) es va classificar per a la final dels 200 m lliures amb 1:50.55, que també és mínima per al mundial júnior. El nedador de Polinyà va ser tercer de la seva semifinal i va fer el cinquè millor temps de tots els participants. El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) també va disputar la semifinal d'aquesta prova, però no va entrar en la final, ja que va fer el desè millor registre (1:51.74.). Joan Casanovas (CN Sabadell) va ser eliminat en les sèries amb el setzè millor temps (1:52.20). La barcelonina Laia Martí (UE Horta) no va poder entrar en la final dels 200 m estils en fer l'onzè millor temps de les semifinals amb 2:20.92. En els100 m braça, el badaloní Pau Solà (CE Mediterrani) va ser el vuitè de la sèrie (26è del total) amb 1:04.79 i va ser eliminat. El granadí Marcos Rodríguez va guanyar la medalla de plata en els 800 m lliures (8:01.73).

En futbol platja, l'equip espanyol en què juga Llorenç Gómez, de Torredembarra, va perdre contra Rússia (5-3), va ser tercer del grup i jugarà per la cinquena plaça.