Ciclisme

L'equip Buff reacciona

4a etapa. Zamora i Ortiz s'enduen la victòria en un altre final ajustat, malgrat que Colomé i Tamayo (Bicis Esteve) conserven el lideratge. Núñez continua el seu domini en carretera

La quarta etapa de la Transpyr, de 95 km entre el Pont de Suert i Aïnsa, va viure la segona arribada en grup entre els equips de Bicis Esteve i Buff Pro Team. Si dimarts eren Oriol Colomé i Diego Tamayo (Bicis Esteve) qui aconseguien la victòria, ahir van ser els seus rivals Pau Zamora i Antonio Ortiz (Buff) els primers que van creuar la meta. Malgrat tot, Colomé i Tamayo continuen líders de la general amb els 11 minuts de marge que van aconseguir en la primera etapa. El recorregut d'avui, amb final a Jaca, tindrà 95 km i 2.200 m de desnivell.

En la Transpyr Road, l'etapa va ser la més allunyada a una cursa de carretera convencional, i va incloure descensos per un asfalt en mal estat i camins rurals de grava. La victòria del tram cronometrat –13 km d'ascens al coll de Coronas– va ser de nou per a Israel Núñez (Massi), que també és líder de la general amb un avantatge de 5 minuts respecte del portuguès Luis Filipe Silva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)