Més esport

Núria és territori Pinsach

Curses de muntanya. El corredor cassanenc aconsegueix la seva quarta victòria consecutiva en l'Olla de Núria. Garcia-Farrés es converteix en la primera dona que guanya tres edicions

Marc Pinsach va aconseguir ahir la seva quarta victòria consecutiva en l'Olla de Núria, una de les curses de muntanya més rellevants del calendari català, que aquest any arribava a la novena edició. El corredor de Cassà de la Selva va fer el recorregut, de 21,5 km i 1.940 m de desnivell positiu, en un temps de 2 hores, 20 minuts i 24 segons, i va entrar a la meta només 18 segons abans que el segon, que va ser el madrileny Antonio Alcalde, amb qui va tenir un lluita intensa tota la cursa. L'osonenc Josep Viñas va completar el podi masculí (2h27:15). El banyolí Nil Cardona va anar tercer bona part de la cursa, però una caiguda el va obligar a retirar-se.

La victòria femenina va endur-se-la Marta Garcia-Farrés, que ja s'havia imposat en les edicions del 2012 i el 2013 i que es va convertir en la primera dona amb tres victòries en aquesta cursa. L'osonenca va fer un temps de 2 hores, 54 minuts i 48 segons. La gironina Tina Bes va acabar segona (2h56:25) i l'últim lloc del podi el va ocupar Marta Riba (3h04:32).