Natació

Erika, sense premi

Aigües obertes. La catalana va quedar 21a en els 10 km, sense plaça per a Rio, en una prova en què es va imposar Aurélie Muller

Erika Villaécija (CN Sabadell) haurà de centrar els esforços en el preolímpic del juny que ve si vol ser als Jocs de Rio, ja que ahir en la prova dels 10 quilòmetres en el mundial no va poder entrar entre les deu primeres, el seu gran objectiu. La barcelonina va ser la 21a, amb un temps d'1:59:33.8, a més d'un minut de la guanyadora, la francesa Aurélie Muller (1:58:04.3). L'holandesa Sharon van Rouwendaal va ser segona, en un final força igualat, i la brasilera Ana Marcela Cunha, tercera. L'espanyola Maria Vilas va ser la 24a, amb 1:59:38.2.

Villaécija, onzena durant bona part de la prova i amb Vilas molt a prop d'ella, va perdre contacte amb la part capdavantera a meitat de cursa, quan va haver-hi un fort canvi de ritme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)