Natació

Pujol i Bertran, també a Blanes

Natació. La 73a Travessia Popular del Port va tenir 336 nedadors, tot i la pluja

Guillem Pujol i Aida Bertran van guanyar la 73a edició de la travessia popular del Port de Blanes, la cita esportiva més antiga de la localitat de la Costa Brava i que, malgrat la pluja, va tenir 336 nedadors; 60 més que l'any anterior.

Guillem Pujol Belmonte (CN Mataró) va ser el més ràpid a completar es 900 metres del recorregut, mentre que Àlex Castejón i Ricard Pujol –vencedors a Blanes en anteriors edicions, igual que Guillem Pujol– van completar el podi masculí. En noies, Aida Bertran, (CE Mediterrani) va revalidar el seu triomf a Blanes i ja duu quatre victòries seguides en la prova selvatana. Bertran havia guanyat dissabte la quarta volta a l'Estany a Banyoles i tant ella com Guillem Pujol van ser els vencedors de la 105a edició de la copa de Nadal que es fa a Barcelona. Ona Jerez i Eva Wutti van ser segona i tercera en l'obert femení. També van rebre trofeus els millors locals i el participant més veterà (81 i 77 anys) i el més jove (6 i 11 anys).

De Cau del Llop a la Gola, a Llançà

El CN Swimfaster va organitzar, ahir, la tercera edició de la travessia Cau del Llop a la Gola, a Llançà, amb 300 participants i un recorregut de 2.000 metres. Lemmens Tuur va ser-ne el vencedor, mentre que Òscar Saura i Oriol Moreno van ser segon i tercer. Ainhoa Benavente va ser la més ràpida (12a absoluta) i Anna Carrion i Núria Caldero la van acompanyar al podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)