Més esport

Una flota de 59 catalans navega a l'agost amb l'elit

Vela. 23 regatistes seran presents des de dissabte fins al 5 de setembre en el mundial Radial juvenil, 49er i FX i Optimist, i en l'europeu de Làser Master

La flota catalana, un estiu més, no passarà desapercebuda per aigües internacionals en les diverses competicions de màxim nivell que el calendari té fixat aquest mes d'agost. Gairebé 60 regatistes prenen part en diversos mundials i europeus, que ja han començat o estan a punt de fer-ho. Un total de 23 catalans salparan a la mar des d'aquest divendres fins al 5 de setembre.

Sergi Bernal, del GEN Roses, competirà demà en el mundial de classe Radial juvenil, que es disputa a Kingston (Canadà). El dia 22, a l'europeu de Làser Master de Gdynia (Polònia), hi prendran part Miquel Noguer (CN Masnou), Isidre Puigdevall (CV Empuriabrava), Toni Gibert, Carles Carbonell i Esther Ros (GEN Roses), Elena Sáez i Jaume Mumbrú (RCN Barcelona), Oriol Marrón (CN Bétulo), Miquel Álvarez i Andrés Grau (CMV Barcelona), Vicenç Batlle (CN l'Escala), Pere Tusell (CV Calella), César Rodríguez (CN Port de la Selva), Antoni Roig (Sant Carles de la Ràpita), José Luis Dorests (CN Porto d'Aro) i Oriol Cornulleda (CN El Balís).

Les Munté repeteixen

El proper 24 d'agost serà el torn de Martí Llena (CN Garraf), amb Borja Carracedo, les germanes Carla i Marta Munté (CN Cambrils) –que estan ara competint en el mundial de 29er– en el mundial de 49er i FX juvenil a Alemanya, a la localitat de Flensburg.

Dziwnow, a Polònia, serà l'escenari entre el 25 d'agost i el 5 de setembre del campionat del món d'Optimist, en el qual participaran Nacho Dàvila (CN Vilassar de Mar), Eduard Ferrer (CM Altafulla) i Iset Segura (CN El Balís). Tots tres van obtenir la classificació per a aquest mundial de manera brillant al juliol en el campionat d'Espanya de Laredo, en què Dàvila i Segura van ser segons.

Del 3 al 6 de setembre Blanes recuperarà després de deu anys el campionat d'Espanya de classe Europa i Finn, amb força presència catalana, mentre que el CM Altafulla i el CN Balís –actual campió– competiran a Puerto Sherry en l'estatal d'Optimist per equips.

Cornudella i López tornen a manar a Bourgas en 470

Bàrbara Cornudella i Sara López, del CN El Balís, recuperen el lideratge en l'europeu 420 i 470 júnior, que s'està disputant a Bourgas (Bulgària). Segones són Sílvia Mas (CN Masnou) i Paula Barceló després de nou regates disputades. Aura Miquel (CN Arenys de Mar) i Andrea Doreste (CN Port d'Aro) són 18a. En masculí David i Àlex Charles Vila han pujat a la segona posició amb 57 punts, després de nou proves. En el mundial Làser 4.7 de Medemblik, Albert Carcellé (CM Altafulla) ha remuntat fins a la vuitena posició després de nou regates. En noies, Miriam Oliva (CN Cambrils) és 18a. En el mundial 29er Pep Costa i Santiago Alegre són a la 30a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)