Ciclisme

La Torderenca, per a Roger Argelaguer

Ciclisme. La segona edició de la marxa de BTT de l'Orko Team de Tordera va superar els 250 participants

Roger Argelaguer va ser el vencedor de la Marxa de BTT La Torderenca, de l'Orko Team i que va tenir més de 250 participants entre els que van fer el
recorregut llarg, de 28 quilòmetres, i els que van escollir el curt, de 16. La
prova, que es feia coincidint amb la festa major de Tordera, va tenir participants de nivell, com ara Argelaguer mateix, Narcís Lopes i Cristian Collados, segon i tercer; Sergi Oller, quart, i Oriol Colomé, sisè. Els tres primers de la volta curta van ser Manel Corralero, Jordi Olmo i Carlos Teodoro; i en noies Maria Casano va ser la vencedora en la llarga i, en la curta, el podi va estar format per Imma Casadellà, Judith Domínguez i Yolanda Bernejo.

Bescanó, el dia 30

L'Open BTT de Girona Càrniques Celrà acaba
diumenge de la setmana que ve a Bescanó. Sant Feliu de Guíxols havia d'acollir la cinquena de les sis proves del calendari, però la prova no es va dur a terme i, després de la sisena –a Fornells de la Selva van ser proclamats, a més, els campions de Catalunya de totes les categories– el campionat es tancarà el dia 30 amb les curses dels diferents circuits, inclosos els de promoció.

Resistència a Cervià, dissabte

La segona edició de les 4 Hores de Resistència de BTT de Cervià de Ter es durà a terme aquest dissabte, amb la sortida a les 16 h des del camp de futbol de la localitat del Gironès i sobre un circuit de 5 quilòmetres considerat amb un nivell d'exigència mitjana - alta. Com és habitual en aquestes cites, el nombre de voltes determina la classificació. La prova es pot fer de manera individual o per equips de fins a tres persones, i d'aquesta manera s'estableixen fins a vuit categories els primers classificats de les quals tindran un trofeu: individual masculí i femení, parelles masculí, femení i mixt i equips de tres masculins, femenins i mixtos. Tots els participants tindran el seu pertinent obsequi i entrepà un cop acabada la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)