Waterpolo

Vuit catalanes ja són plata

Waterpolo. Estats Units va tornar a superar a la selecció espanyola i es va imposar 10-13

Tot i que els Estats Units es van tornar a creuar en el camí de l'èxit de la selecció espanyola de waterpolo –al mundial de Kazan van eliminar l'equip de Miki Oca a quarts–, el premi de la plata va ser, en aquest cas, un botí més que valuós. I és que amb vuit catalanes, l'equip de Xavi Pérez es va proclamar, ahir, subcampió del món júnior a Volos (Grècia), com el 2013, després de perdre la final amb les nord-americanes per 10-13.

Carla Castella (CN Sant Andreu), Marina Cordobés (CN Sabadell), Paula Crespí (CE Mediterrani), Judith Forca (CN Sabadell), Irene González (CN Rubí), Paula Leitón (CN Terrassa), Milagros López (CN Sant Feliu) i Bea Ortiz (CN Rubí) van ser la majoritària representació catalana en una final, en què van plantar cara al rival, responent a cada gol en el primer quart.

Cordobés, inspirada

Leitón, amb un gran revers, Bea Ortiz i Marina Cordobés en dues ocasions van marcar els quatre primers gols d'Espanya als primers vuit minuts (4-4). En el segon període, els Estats Units van obrir forat en el resultat demostrant per què són l'equip menys golejat en el mundial. Només un gol, el d'Irene González, va poder marcar l'equip de Pérez fins al descans (5-7). Després de la represa, un 2-4 va deixar la final ja molt favorable al conjunt nord-americà, que no es va relaxar i va aprofitar el desgast de les espanyoles, que han disputat la seva tercera final consecutiva en un mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)