Ciclisme

150 participants a Cervià de Ter

Ciclisme. Albert Cot (Orko Bikes), vencedor individual de la segona edició de les quatre hores de resistència BTT

Albert Cot (Orko Bikes) va ser el vencedor individual de la segona edició de les quatre hores de resistència BTT Cervià de Ter, que van organitzar de manera conjunta el club Cervià de Ter BTT i l'Esquenapelats de l'Escala i que van aplegar 150 participants. Albert Cot va ser, juntament amb Jordi Falgueras (Bike Area Llagostera), segon, l'únic dels participants que competien en solitari –es feia també per parelles o equips de tres– que va completar més d'onze voltes al circuit de cinc quilòmetres, molt tècnic. Albert Bargalló (Cyclingme) va completar el podi individual amb deu voltes en 4h03:16. Sergi Oller i Albert Oller (Orko Bikes) van ser els vencedors de la categoria per parelles, amb dotze voltes en 4h01:21. Oriol Domènech i Jordi Quintanas (Cromoly) van ser segons i Jordi Cullell i Jofre Cullel (Megamo RC Team), tercers. El campió estatal cadet de BTT va ser, a més, el que va completar la millor volta, en 18:52 –l'únic que va baixar de 19 minuts–. En la classificació per equips, el Muntbikes va ser el vencedor amb dotze voltes en 4h00:52. Linbikes Lefa Team 3 i Penya Ciclista Lloret van completar el podi, separats només per sis segons.

Ripoll i Bescanó, el cap de setmana

La clàssica Ripoll-Vallter 2.000 es disputarà aquest dissabte a la tarda, amb la novetat que serà campionat de Catalunya de muntanya, un títol per al qual la majoria d'aspirants ja es van veure les cares diumenge passat a Blanes. El recorregut, que en algunes de les edicions s'ha vist afectat per la pluja, comença a la capital del Ripollès i té 50 quilòmetres, els darrers dels quals estan marcats per les rampes de l'ascensió a l'estació més oriental del Pirineu; en un port de categoria especial. L'endemà Bescanó tancarà l'Open BTT de Girona Càrniques Celrà, recuperant la cinquena de les sis proves del seu calendari –puntuen els cinc millors resultats– ajornada el mes de juny i que s'havia de disputar a Sant Feliu de Guíxols.