Triomf molt treballat

Supercopa de Catalunya femenina. El KH-7 Granollers va revalidar el títol contra un Amposta Lagrama que va plantar cara

El KH-7 Granollers va revalidar el títol de la supercopa de Catalunya, però va haver de treballar molt per superar l'Amposta Lagrama, que li va complicar molt el triomf. Les vallesanes van iniciar molt bé la final i es van avançar fins al 9-2, però les del Montsià van tornar a entrar en el partit amb un parcial de 0-5 i gràcies a les bones aturades de la portera Marta Gálvez. El partit es va anivellar (10-9) i l'Amposta va aconseguir posar-se davant i arribar al descans amb avantatge (12-13) per l'encert golejador d'Alba Simon, que va fer cinc gols en la primera meitat.

En el segon temps el Granollers va intentar imposar la seva major qualitat –militen en una categoria superior– i ho va aconseguir. Un parcial de 7-1 en els primers minuts li va donar un marge que el va fer estar tranquil uns minuts. L'Amposta, però, no volia deixar escapar el partit i va lluitar per tornar a igualar l'enfrontament. Ho va aconseguir (20-19), però ja no va poder tornar a empatar ni posar-se davant. El Granollers va controlar el joc i en els últims minuts va certificar la victòria i el títol de campió.

La jugadora del Granollers Judith Vizuete va ser escollida millor jugadora de la final, i Marta Gálvez, de l'Amposta, la millor portera.

KH-7 GRANOLLERS: Ramírez, Vizuete (5), Pi (2), González (4), Rubio (1), Rojas (2) i Pérez (3) –inicial–; De la Torre (p.s), Fernández (3), Gassama, Poo (2), Capdevila (2), Jabby (1), Sevilla (1), Torras (1) i Bonilla (1). CH AMPOSTA LAGRAMA: Gálvez, Vila (3), Haro (1), Joana Rieres (1), Juncosa (3), Simon (7) i Judit Tortajada (4) –inicial–; Tanguetti (p,s), Uriarte, Uliaque, Gisbert (3), Zaragoza, Cristina Tortajada i Aida Rieres. PARCIALS: 3-2, 6-2, 9-5, 10-7, 11-10 i 12-13 (descans); 14-14, 19-16, 20-19, 25-20, 26-22 i 28-22. ÀRBITRES: Ballano i Rodríguez.