Ciclisme

Almenara i Càtedra s'apunten el títol

Ciclisme. Bescanó va proclamar els campions de totes les categories de l'Open BTT Càrniques Celrà

Bescanó va tancar la temporada oficial de competicions a les comarques gironines amb la sisena i última prova del calendari de l'Open BTT Càrniques Celrà, la competició de referència de la bicicleta tot terreny a la demarcació i una de les més veteranes del país –l'antiga Caixa Girona–, de la qual han sortit referents al país. La població del Gironès va omplir el buit de la cita inicialment programada en el calendari a Sant Feliu de Guíxols, al mes de juny, i va proclamar Umbert Almenara (Bicis Esteve) i Mariona Càtedra (AE Matxacuca) campions de les categories elit de l'Open, per al qual puntuaven els cinc millors resultats en les sis proves disputades. De fet, Almenara havia dominat el campionat en l'inici amb dues victòries en les dues primeres curses, i va fer valer el seu triomf a Bescanó, amb 7 segons de marge respecte a Isaac Simon (Cycling No Limit Skoda) i 1:44 sobre Oriol Colomé (Bicis Esteve), per aconseguir un campionat que mentre s'ha disputat ha combinat amb el Superprestigio MTB –segon en la general d'una prova també amb diverses cites i en l'àmbit estatal– i la copa catalana internacional –tercer–. En el cas de Càtedra, la de diumenge va ser la seva primera victòria en l'Open, la victòria del qual s'explica per les tres segones posicions que havia obtingut abans.

La següent cita oficial del ciclisme de muntanya serà la copa gironina de BTT, aquesta tardor. El 2014 hi va haver també sis proves en el calendari, la darrera de les quals va ser el 9 de novembre. Umbert Almenara i Anna Maria Pujolar van ser els campions de la categoria elit.

Open BTT Càrniques Celrà
Umbert Almenara
elit
Mariona Càtedra
elit fem.
Jordi Quintanas
sub-23
Júlia Blanch
sub-23 fem.
Arnau Donate
júnior
Mariona Costa
júnior fem.
Àlex Martín
cadet
Berta Orozco
cadet fem.
Albert Oller
màster 30
Jordi Ruiz
màster 40
Octavi Fontané
màster 50
Joan Salcedo
màster 60
Gerard Bofill
infantil
Natàlia Saavedra
infantil fem.
Eudald Fabrellas
aleví
Lucia Garcia
aleví fem.
Arnau Font
principiant
Laia Bosch
principiant fem.
Roc Cubí
benjamí
Abril Ricart
benjamí fem.
Martí Comas
prebenjamí
Iria Gironès
prebenjamí fem.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)