Més esport

Or de Canals en l'europeu juvenil

Patinatge artístic. Va ser el millor en la modalitat de lliure, i André va ser segon en combinada i tercer en lliure. Garcia va guanyar dues medalles de plata en la categoria cadet

El patinador del CPA Calella Eloi Canals va guanyar la medalla d'or en la modalitat de lliure en l'europeu juvenil que s'ha disputat a la localitat italiana de Ponte di Legno. Canals va ser tercer en el programa curt i després del llarg va aconseguir pujar al primer lloc, amb 480.200 punts. Va quedar davant de l'italià Donato Marziliano (472.800). David André (CP Parets) va ser tercer en aquesta modalitat, amb 468.800, després d'haver ocupar la primera plaça en el programa curt. En la combinada, David André va ser el subcampió gràcies a la setena plaça de les figueres obligatòries i el tercer lloc del lliure. En la categoria femenina, Carla Pérez (CP Parets) va ser vuitena i Elisa Tomás (CP l'Aldea), onzena en lliure.

En el campionat d'Europa cadet, Pau Garcia (CP Parets) va guanyar dues medalles de plata, va ser segon en el lliure i va ocupar la mateixa posició en la combinada, gràcies al cinquè lloc de les figures obligatòries i al segon del lliure. Les noies van quedar molt a prop del podi en el lliure. Lídia Pujol (Ripollet CPA) va ser quarta, Laura Quintero (Mataró PA) va acabar cinquena i Anna Rabassa (Ripollet CPA) va ser sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)