Futbol sala

L'oportunitat dels petits

Futbol sala. El Montcada i el Castelldefels es veuran les cares amb el Barça i el Catgas Energia Santa Coloma en les semifinals de la copa Catalunya

Santa Coloma de Gramenet serà avui l'epicentre del futbol sala català. La copa Catalunya reuneix els quatre millors equips del país, que volen alçar el primer títol oficial de la temporada. Una oportunitat d'or perquè els equips petits es facin visibles davant els focus.

El Barça Lassa, l'actual campió del torneig i màxim candidat a aixecar el títol en la final de demà, jugarà la primera semifinal avui (19 h) contra el Montcada, equip de segona divisió B. Els homes que entrena Marc Carmona arriben a l'enfrontament després d'una pretemporada en què han guanyat tres dels quatre partits que han disputat. Per la seva banda, el Montcada vol donar la sorpresa amb una plantilla molt jove –una mitjana d'edat de 20 anys– que l'any passat va acabar a la zona mitjana de la taula. “Som un club pobre que únicament treballa amb xavals joves de la casa. Un partit contra un dels millors equips del món és un gran premi per als meus xavals”, diu l'entrenador del Montcada, Javi Ruiz. “Presumiblement ens atropellaran, però volem plantar cara i no deixar-los respirar. No sortirem a passejar-nos”, hi afegeix.

Per la seva banda, el Castelldefels vol fer trontollar la bona pretemporada que ha fet el Catgas Energia Santa Coloma (21.15 h). El conjunt del Baix Llobregat, que també milita a segona B després del brillant ascens de la temporada passada, és un dels projectes més il·lusionants de la categoria després d'haver-se reforçat amb escreix. “Arribem un pèl carregats de la pretemporada, però tenim la punteria afinada. La nostra millor arma serà la il·lusió que tenim per un partit d'aquesta magnitud”, explica el tècnic del Castelldefels, Toni Torres. El conjunt mariner va pujar de categoria l'any passat després de fer un curs immaculat en què va ser l'equip màxim golejador de la categoria (204) i el menys golejat (57), només va cedir 5 punts en 28 jornades i va guanyar la lliga amb 23 punts de marge. Uns números brillants que serveixen com a carta de presentació per al partit d'avui, en què el Catgas Energia Santa Coloma parteix com a favorit. L'equip que dirigeix Xavi Passarrius presentarà les noves incorporacions davant la seva afició i intentarà reeditar la fita del 2012, en què va alçar la copa davant del millor Barça de la història.

LES FRASES

Arribem un pèl carregats de la pretemporada, però la nostra millor arma serà la il·lusió
Toni Torres
entrenador del castelldefels
Som un club pobre que treballa amb joves de la casa. El partit és un premi per als xavals
Javi Ruiz
entrenador del montcada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)