Futbol sala

No hi ha sorpreses en les semifinals

Futbol sala. El Barça Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma van golejar el Montcada i el Castelldefels i avui jugaran la final de la copa Catalunya

No hi va haver sorpreses ahir al pavelló nou de Santa Coloma de Gramenet. El Barça Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma no van deixar treva al Montcada i el Castelldefels, respectivament, i van accedir a la final de la copa Catalunya. Avui (21h, Esport 3) els dos conjunts es veuran les cares en la reedició de la final dels últims anys.

El conjunt blaugrana va ser l'encarregat d'encetar les semifinals contra el Montcada, de la segona divisió B. “Presumiblement , ens atropellaran, però lluitarem”, comentava l'entrenador dels vallesans, Javi Ruiz, abans del partit. I els pronòstics es van complir, tot i un bon inici del Montcada. Gerard va igualar el gol inicial d'Aicardo, però quan les forces van fallar i els blaugrana van afinar la punteria res, ni tan sols els pals– el Barça va xutar sis vegades a la fusta en els primers vint minuts–, no va impedir la golejada prevista. Aicardo va veure porteria tres vegades més i es va erigir en l'home més destacat del partit. I Sergio Lozano, Bateria, Ferrão i Dyego es van afegir a la festa.

De la seva banda, el conjunt amfitrió tampoc no va fallar i a la mitja part ja tenia encarrilat el seu partit. Com ja havia fet el Montcada, el Castelldefels va poder escurçar les diferències en el primer temps– Rusi va fer el 2-1– però, els galons són els galons, i el Catgas Energia Santa Coloma va assolir l'accés a la final gràcies a un contundent 6-2 i a un Dani Salgado (tres gols) brillant. La final està servida.

Barça Lassa: Cristian, Gabriel, Lin, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Aicardo, Bateria, Sergio Lozano, Tolrà, Saad, Wilde, Juan Emilio i Oussama. Montbus Montcada: Carlos, Pérez, Ibañez, Litran i Muñoz -cinc inicial- Ortega, Del Rio, Gerard, Colomer, Hinojosa, Araujo, Andrés, Tordable i Sergio. GOLS: 1-0(3') Aicardo. 1-1(15') Gerard. 2-1(16') Lozano. 3-1(19') Bateria. 4-1(23') Aicardo. 5-1(31') Ferrão. 6-1(37') Dyego. 7-1(38') Aicardo. 8-1(39') Aicardo .

BARÇA 8

Catgas Energia Santa Coloma: Esteve, Fabián, Rubén, Sepe i Dani Salgado–cinc inicial– Adolfo, Toti, R.López, Pablo, J.Rangel, Andresito, Eric i Corvo. CCR Castelldefels: Isaac, J.Carlos, Cívico, Charly i Mármol– cinc inicial– Luca, Rusi, Angel, Alba, Bermu. GOLS: 1-0 (4') Sepe. 2-0 (7') Dani Salgado. 2-1 (9') Rusi. 3-1 (14') Fabián. 4-1 (17') Dani Salgado. 5-1 (23') Dani Salgado. 5-2 (30') Pablo-pp-. 6-2 (33') Adolfo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)