Hoquei sobre herba

Sigurbjonsson i Vela aniran als Jocs Olímpics

Rem. Els tortosins van ser quarts en la final B de dos sense timoner del mundial, desens del total, i es van classificar per a Rio 2016

Àlex Sigurbjonsson i Pau Vela es van classificar per als Jocs Olímpics de Rio de l'any vinent en ser quarts de la final B de dos sense timoner del mundial. Els onze primers de cada modalitat aconseguien el bitllet olímpic i els tortosins van ser els desens del total. Sigurbjonsson i Vela van ser segons en la seva eliminatòria i després van ocupar el tercer lloc de la seva sèrie de quarts de final amb un temps de 6:34.760. En la seva semifinal van ser sisens i van passar a la final B. De les sis embarcacions d'aquesta final les cinc primeres es classificaven per a Rio i els tortosins van ser quarts amb 6:36.810. Va guanyar la final B Sud-àfrica (6:31.230), mentre que el títol mundial va ser per a Eric Murray i Hamish Bond (Nova Zelanda) amb un registre de 6:15.830.

Àlex Sigurbjonsson i Pau Vela Van ser quarts en el mundial del 2013 i 2014, i en aquesta temporada destaca el novè lloc en la copa del món de Lucerna. Cap vaixell de la Federació Espanyola de Rem es va classificar per als Jocs de Londres 2012, mentre que només un –l'esquif femení–, ho va aconseguir en els de Pequín el 2008.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)