Hoquei sobre herba

Els primers cops d'estic

Hoquei sobre herba. El campionat de Catalunya decidirà avui els semifinalistes d'un títol que l'any passat va dominar l'Egara

El duel de dijous passat entre l'Atlètic Terrassa i el Junior va apujar el teló de la temporada de l'hoquei sobre herba català. Els terrassencs van superar (4-1) els santcugatencs i avui es veuran les cares amb el Polo (13 h) en un dels partits de quarts de final del campionat de Catalunya que defensa l'Egara. Els egarencs es veuen les cares amb el Vallès (12.30 h), el filial groc; el Barça juga amb el Pedralbes (11 h), el segon equip del Polo, i l'Egara 1935 mesura forces amb el CD Terrassa. Castelldefels- Atlètic Terrassa (12.30 h), Polo-CD Terrassa (11 h) i Barça-Junior (13 h) són els emparellaments d'una competició femenina en què l'Egara entra en joc en les semifinals per la seva condició de vigent campió. Precisament, el desenllaç del campionat de Catalunya es viurà a les instal·lacions del club ratllat el cap de setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)