Hoquei sobre herba

El Polo, l'Egara, el 35 i el Barça trepitgen fort

Hoquei sobre herba. Dissabte vinent es viurà un doble duel entre barcelonins i egarencs per definir els finalistes del Campionat de Catalunya

El Polo, l'Egara, el 35– el filial egarenc– i el Barça jugaran dissabte les semifinals del Campionat de Catalunya. Els homes de Carlos Garcia-Cuenca van encetar el curs oficial ahir amb un triomf de valor sobre l'Atlètic. Els terrassencs van saber empatar les dues primeres dianes de Borja Llorens i Manu Bordas, però dos gols més dels barcelonins a les acaballes van sentenciar. El Polo es veurà les cares en les semifinals amb l'Egara, que va superar el Vallès per un ajustat 3-2. De la seva banda, l'Egara 1935 va superar el CD Terrassa per 2-1 amb gols de Tommy Keenan i de David Aura. El filial egarenc disputarà l'altra semifinal amb el Barça, que va superar el Pedralbes per 2-1.

En el Campionat de Catalunya femení, el Junior que dirigeix Joan Vidal va infligir un correctiu al Barça endossant-li 14 gols. Les santcugatenques es veuran les cares amb l'Egara, el vigent campió, que ja estava classificat per les semifinals. El Polo va haver de suar de valent per superar, als shoot out, el CD Terrassa. Les barcelonines es jugaran el bitllet per a la final amb l'Atlètic Terrassa, que va supera els Castelldefels (5-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)