Més esport

Kilian Jornet, gran atracció de l'Ultra Pirineu

Curses de muntanya. E l corredor cerdà torna a la prova de casa per primer cop des del 2012, any en què va aconseguir la victòria

Kilian Jornet és el cap de cartell de l'Ultra Pirineu, que aquest any reuneix un elenc de corredors de muntanya de primer nivell en tractar-se de l'última prova de la copa del món en la modalitat de llarga distància (ultra). El català ja fa uns dies que s'entrena per les muntanyes de la Cerdanya, on s'ha format com a corredor i esquiador, i serà la gran atracció dissabte en la sortida de Bagà, atès que són poques les oportunitats de veure'l en acció per Catalunya. Jornet no disputa l'Ultra Pirineu des del 2012, edició que va guanyar. Els dos últims anys la victòria ha estat per a Luis Alberto Hernando, que serà el seu gran rival junt amb Miguel Heras i Tòfol Castanyer. En categoria femenina, Núria Picas finalment correrà la prova malgrat els dubtes que havia tingut de fer-ho. Això sí, la manresana, vencedora de les quatre últimes edicions, assegura que aquest any només hi participa amb la pretensió d'acabar-la. També hi seran Emelie Forsberg i Mira Rai, primera i segona classificades en la general. La prova començarà dissabte a les set del matí i tindrà 110 km de recorregut i 6.800 m de desnivell positiu. A les vuit del matí es donarà la sortida de la marató (45 km i 2.400 m de desnivell positiu). Avui també es farà la Nit Pirineu, una cursa vertical nocturna de 860 m de desnivell amb sortida al telecabina de la Molina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)