Més esport

Kilian Jornet fa de profeta a la seva terra

Curses de muntanya. El ceretà va ser el més ràpid en la Salomon Ultra Pirineu mentre que la manresana Núria Picas va ser tercera

Kilian Jornet va tornar a competir a casa per adjudicar-se la Salomon UltraPirineu que es va disputar ahir amb inici i final a Bagà. El 2012 el ceretà havia guanyat la Cavalls del Vent, la cursa predecessora, de 85 km, i ahir es va imposar en un traçat de 110 km (6.300 de desnivell) amb un registre de 12 hores, 3 minuts i 27 segons. En categoria femenina, la victòria se la va adjudicar la sueca Emelie Forsberg, mentre que la vigent guanyadora, la manresana Núria Picas va acabar en tercera posició.

Jornet no va tardar a agafar el comandament de la cursa i va superar el punt més alt de la cursa, el Niu de l'Àguila, primer. A Bellver, hi va arribar amb cinc rivals més, però van anar cedint en els següents quilòmetres. Zaid Ait Malek i Miguel Heras van tenir forces per resistir fins a l'últim ascens, però al final es van fondre i es van haver de conformar amb el segon lloc, a nou minuts, i el tercer, a disset, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)