Més esport

Gimeno, bronze en el mundial

Patinatge artístic. El Reus Deportiu, tercer, va arrodonir la jornada catalana pujant al podi de la nova modalitat de quartets

La patinadora osonenca del CPA Mollerussa Mònica Gimeno es va penjar la medalla de bronze en el programa lliure del mundial de Cali la matinada de divendres a dissabte. Gimeno, actual campiona d'Europa, partia des del segon lloc en el disc curt –el 25% de la nota final–, però en el llarg va ser superada per les dues italianes, les grans dominadores. Debora Sbei va revalidar el títol conquerit a Reus 2014 i va obtenir el seu cinquè títol mundial en el programa lliure refermant la seva condició de la gran Tanja Romano. El segon lloc se'l va adjudicar Silvia Nemesio. En la categoria masculina, Pere Marsinyach (Foment Cardoní) va finalitzar en la sisena posició en el seu primer any de sènior després d'haver estat subcampió júnior a Reus, i Llorenç Álvarez (CN Terrassa), també de primer any va acabar setè.

Els quartets, la nova modalitat

La segona medalla de bronze catalana del dia la va aconseguir el quartet del Reus Deportiu –Xavi López, Laura Armenteros, Laura Rodríguez i Sara Milian–, que inscriu el seu nom en el palmarès la primera vegada que la modalitat irromp en un mundial després d'haver estat presentada a Reus 2014. El maig passat, el Reus va ser subcampió europeu. El CP Parets també va fer un exercici brillant i va ser quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)