Atletisme

Kipchoge, triomf sense plantilles

Atletisme. El fondista kenyà millora la seva marca personal en la marató de Berlín (2h04:00), però, afectat per un problema en les sabatilles, es queda lluny de la plusmarca mundial (2h02:57)

Eliud Kipchoge es va imposar en la marató de Berlín amb el seu millor registre personal (2h04:00), però es va quedar lluny de la plusmarca mundial, els 2h02:57 de Dennis Kimetto del 2014. El fondista kenyà va tenir el mèrit d'aconseguir la victòria i rebaixar la seva marca tot i competir amb les plantilles soltes –vegeu la imatge– a partir del quilòmetre 10. “El problema de les plantilles ha afectat el meu rendiment. No he pogut aconseguir el rècord del món, però l'any vinent ho tornaré a intentar a Berlín”, va manifestar a l'arribada. Kipchoge, en tot cas, va evidenciar que és un potencial recordista mundial i va sumar un nou èxit al seu palmarès, amb cinc victòries en sis maratons disputades. En categoria femenina, la kenyana Gladys Cherono també va establir la millor marca del curs (2h19:25) en el circuit de la capital alemanya.

La catalana Marisa Casanueva (New Balance), amb la col·laboració de Marc Roig en les tasques de llebre, es va classificar en 23è lloc i va rebaixar la seva marca en més de dos minuts (2h36:11), però es va quedar lluny de la mínima per als Jocs de Rio (2h33).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)