Ciclisme

Prades i Simon segellen el futur

Ciclisme. El ciclista d'Alcanar renova una temporada més amb el Caja Rural i el de Navas encetarà una nova etapa en l'ActiveJeat de Polònia després de dues temporades en l'Ecuador Team

En un context complicat per a tots els ciclistes professionals, el ciclista d'Alcanar Edu Prades i el de Navàs Jordi Simon ja han pogut lligar el seu futur per la temporada 2016. El primer ha renovat amb el Caja Rural, l'equip professional espanyol de més categoria després del Movistar, i el segon ha deixat l'Ecuador Team i ha signat un contracte amb l'Active Jeat de Polònia, que aspira a fer al salt a la categoria professional continental, la mateixa que la del Caja Rural. El nou equip polonès aspira a disputar algunes de les principals voltes europees, com ara la Volta a Catalunya, principal objectiu de Simon.

La renovació de Prades, de 28 anys, estava cantada. A banda d'un triomf de gran prestigi, com és el de guanyar una etapa a la Volta a Portugal, el català també va guanyar la classificació de la muntanya en la Volta a Madrid i va destacar en altres curses internacionals. Va ser desè en el memorial Marco Pantani, 15è en la Volta al Llemosí i 6è a la Volta a Beauce al Canadà.

Simon (26 anys), per la seva banda, ha tornat a deixar aquest any empremta en el seu equip amb la victòria d'una etapa i la general en la Volta d'Alpendre, a Portugal. Va ser sisè en la Volta a Istria i onzè en el campionat estatal. El 2014, també amb l'Ecuador Team, va guanyar dues etapes en la Volta a Savoia.