Handbol

La fórmula màgica

Handbol. La bona combinació entre els jugadors més experimentats i els joves del planter marquen l'excel·lent inici del Fraikin Granollers, amb cinc victòries en cinc partits de lliga

Com tantes altres temporades, el Fraikin Granollers ha hagut de refer la columna vertebral de l'equip, però després de cinc jornades presenta un magnífic balanç de cinc victòries en cinc partits, rere les passes dels dos grans de la lliga Bauhaus Asobal, el Barça Lassa i el Naturhouse la Rioja. Des de la direcció tècnica i amb Carlos Viver i Antonio Rama a la banqueta, han trobat la combinació perfecta entre els jugadors més experimentats i els joves valors d'un planter molt prolífic. Álvaro Ferrer, que ha tornat, i Almeida, que ha arribat per cobrir la porteria, a més de Texeira i Porras, s'han acoblat ràpidament als esquemes de joc granollerins.

A banda de les noves incorporacions, però, és destacable el pas endavant de jugadors com ara Adrià Figueras, que ha guanyat protagonisme al pivot després de la marxa del suec Nicklas Grundsten, un dels referents de la segona línia vallesana les últimes sis temporades. De fet, Figueras, amb 26 dianes, lidera la taula de golejadors del Fraikin Granollers, empatat amb Ferran Solé i davant de José Guilherme de Toledo (25). En aquest sentit, també és destacable l'aportació del jove central Marc Cañellas, que dissabte passat, contra el Benidorm, va completar el seu millor partit al primer equip granollerí. Ferrer es va centrar en les tasques defensives i el petit de la nissaga Cañellas va demostrar el seu talent marcant el ritme de joc que més convenia al seu equip, assistint els seus companys i contribuint al triomf amb cinc gols. “Jugar com ho estem fent en atac té mèrit. Les coses ens estan sortint bé, hi ha bon ritme de pilota, i si, a més, hi ha encert a la porteria i en els llançaments, es poden aconseguir aquests resultats. Si seguim amb aquesta intensitat defensiva i amb fluïdesa en atac, podem assolir fites molt positives aquesta temporada”, assegurava el central de Santa Maria de Palautordera. La contundència del resultat a la mitja part (22-13) va permetre a Viver donar minuts de joc a altres perles del planter, com el mateix Mamadou Gassama, que va exhibir la seva capacitat atlètica i, exercint com a lateral –en el filial juga d'extrem–, va acreditar un cent per cent d'efectivitat, amb quatre dianes de quatre llançaments.

El desplaçament a Cangas

El tècnic Carlos Viver també va elogiar la feina dels seus jugadors: “La primera meitat ha estat de cine i en la segona els jugadors han tingut capacitat per continuar empenyent.” Amb tot, l'entrenador granollerí ja va remarcar que a partir de dilluns se centraran a preparar el “complicat” desplaçament a Cangas. Un nou triomf a Galícia –sis victòries en sis partits– suposaria millorar l'excel·lent inici de l'equip de fa dues temporades –cinc de cinc–, amb Toni Garcia a la banqueta. Adrià Figueras, un dels protagonistes del bon inici de curs granollerí, adverteix que el repte no serà gens fàcil: “L'any passat ja ho vam passar malament, i aconseguir els dos punts serà molt complicat. Anem partit a partit, analitzant bé el rival, i estic segur que, si fem una bona feina, i hi arribem en condicions òptimes i estarem en disposició d'aconseguir la victòria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)