Futbol sala

El Rubí continua en ratxa i guanya el Gironella en el derbi

Futbol sala. Va aconseguir la tercera victòria consecutiva

GIRONELLA 2 RUBÍ 5

RUBÍ: Nerea, Ayala, Alicia, Nona i Domi –cinc inicial–; Irene, Mariona, Alba, Ainhoa, Marina i Beth. GIRONELLA: Noe, Cristina, Helena Roig, Celia i Berta Velasco –cinc inicial–; Estela, Leire, Júlia Vidal, Laura Oliva, Saray, Iris i Zoe. GOLS: 0-1 (14') Laura Oliva. 1-1 (20') Nona. 2-1 (25') Marina. 3-1 (31') Alba. 3-2 (38') Helena Roig. 4-2 (40') Domi. 5-2 (40') Domi. ÀRBITRE: targeta groga a Júlia Vidal. COMENTARI: El derbi català de la màxima categoria estatal femenina de futbol sala entre el Rubí i el Gironella va acabar amb una victòria de les locals després d'un partit molt disputat. El Rubí manté la bona ratxa de resultats i va aconseguir la tercera victòria consecutiva. La primera meitat del partit va ser equilibrada, amb nervis i poques ocasions de gol. Les visitants van inaugurar el marcador i just abans del descans les locals van empatar. En la segona meitat el Rubí va culminar la remuntada marcant dos gols més (3-1). El Gironella va intentar tornar a entrar en el partit i mantenir les possibilitats de puntuar, i per això va passar a fer el joc de cinc, amb portera jugadora. El conjunt visitant va poder retallar diferències però en el darrer minut i amb el joc d'anada i tornada en una i altra porteria va ser el Rubí el que en va treure més profit. Domi va marcar dos gols que van donar una important victòria al seu equip.