Més esport

Martínez i Masó, triomf compartit

Curses de muntanya. Més de 300 participants en la segona Trepitja Garrotxa, amb 112, 63 i 25 quilòmetres

Alejandro Martínez (Ultra KL Runners) i Robert Masó (TRC Aresta) van guanyar l'Ultra de la segona edició de la Trepitja Garrotxa Solidària, de 112 quilòmetres de recorregut i que tancava la copa catalana de curses d'ultraresistència de la FEEC. Martínez i Masó van ser els més ràpids dels més de 60 participants que van completar el recorregut per l'Alta Garrotxa, amb un temps de 13h32:52, mentre que Ismael Vila (TRC Aresta) va ser tercer, a tres minuts i mig dels vencedors i amb gairebé una hora respecte al quart. Patrícia Boix (Trailrunning) va ser la vencedora en la categoria femenina amb 19h12:10, i Laura Boix (TRC Aresta) va ser segona i Montserrat Cisteré (CE d'Olot) tercera.

Una trail, de 63 quilòmetres, i una cursa de muntanya de 25 van completar el programa de la Trepitja Garrotxa al llarg del cap de setmana, amb més de 300 participants entre les tres distàncies. Jordi Roura (CN Olot) va guanyar la trail, dissabte, amb 7h01:33. Eduard Baquer i Jordi Casadellà (TRC Aresta) van ser segon i tercer, a 5 i 15 minuts de Roura, mentre que les tres primeres classificades van ser Alba Segura (AE Matxacuca), Lídia Vergés (TRC Aresta) i Chunzi Li (CA Olot Terra de Volcans), que van ser quinzena, dissetena i dinovena en la general d'una prova amb 90 corredors. Finalment, diumenge es va disputar la cursa de muntanya de 25 quilòmetres i els podis van estar formats per: Josep Maria Rey Carreras (Calella Triathlon), Gerard Martínez (CEO) i Juli Casabó (CE Salt) i Montse Corominas, Laura Serra (CO Berguedà) i Anna Ventura (CE Gironella).

La Summae, diumenge a Tossa

El massís de Cadiretes i el camí de ronda seran aquest diumenge l'escenari de la segona edició de la cursa solidària Summae Tossa Trail, amb circuits de 10 i 20 quilòmetres i una donació mínima de 15 euros en benefici de la Fundació Summae, per a nens amb trastorn del desenvolupament.