Més esport

Els nois, al preolímpic

Gimnàstica. Espanya va acabar entre els setze millors equips en el mundial de Glasgow. Les noies es van quedar fora per un sol lloc

L'equip masculí espanyol es va classificar per al preolímpic de Rio de Janeiro en el mundial de gimnàstica artística que s'està disputant a Glasgow. Per ser en el preolímpic, l'equip espanyol havia de finalitzar entre la novena i la setzena posició. A l'hora de tancar aquesta edició, ocupava la tretzena posició, amb 340,758 punts, només quedaven tres equips en competició i ja tenia assegurat acabar entre els setze millors. El mes d'abril del 2016, Espanya lluitarà per les quatre places que classificaran per als Jocs Olímpics brasilers. El ripolletenc Rubén López va ser el millor de l'equip espanyol, amb un total de 85,598 punts en els sis aparells. Els seus millors resultats els va aconseguir en salt (15,033), paral·leles (15,000) i barra (14,233), i en tots aquests aparells també va ser el més puntuat de l'equip espanyol.

El conjunt femení es va quedar fora dels Jocs, ja que va acabar el mundial en la dissetena posició i no podrà disputar el preolímpic per un sol lloc. El que sí va aconseguir va ser comptar amb una plaça individual per la qual lluitaran les gimnastes estatals. La jove gimnasta de Salt Nora Fernández va disputar tres aparells i en dos va aconseguir la millor puntuació de totes les components de l'equip espanyol. En salt va fer 14,100 punts i en la barra, 13,200. També va competir en terra amb una puntuació de 12,366. La vilanovina Paula Raya no va disputar cap dels quatre aparells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)