Més esport

Rubèn López i el colofó de Glasgow

Gimnàstica artística. El gimnasta vallesà afronta aquesta tarda la seva primera final del concurs general d'un mundial amb l'astre japonès Kohei Uchimura com a gran referent

El ripolletenc Rubèn López (CG Sant Boi) afronta avui a Glasgow la seva primera final del concurs general d'un mundial amb la tranquil·litat d'haver fet la feina amb la selecció espanyola, que amb la tretzena posició va segellar dilluns la classificació per al preolímpic. “Va ser una gran competició, sobretot des del punt de vista col·lectiu. Vam tenir algunes errades, però no vam parar de lluitar a cada aparell fins al final. Vam estar molt units i amb molta motivació i ambició per aconseguir la classificació per al preolímpic”, va comentar el gimnasta vallesà. En l'aspecte individual, López es va classificar en vint-i-cinquè lloc, però abordarà la final amb la vintena millor nota (85,598) perquè només hi pot haver dos representants per federació. “Amb vista a la final, espero poder mostrar el meu nivell i ser competitiu. La resta vindrà sol. En la qualificació vaig fer una bona competició, però encara puc millorar en terra i anelles”, va sentenciar.

El gran favorit és el japonès Kohei Uchimura, que va obtenir la millor puntuació en la qualificació (90,564) i dimecres ja va conduir la seva selecció al títol per equips. King Kohei ja té cinc títols en el seu palmarès.