Tennis

Ferrer trenca el servei d'Isner i és semifinalista

Tennis. El xabià jugarà avui contra Murray en el Masters 1.000 de París-Bercy. L'altre duel enfrontarà Djokovic amb Nadal o Wawrinka

El xabià David Ferrer (8) va demostrar ahir contra el canoner nord-americà John Isner (13) que és un dels millors restadors del circuit ATP i va accedir a les semifinal del Masters 1.000 de París-Bercy gràcies a un triomf treballat per 6-3, 6-7 (6) i 6-2 en dues hores i 26 minuts. L'alacantí es jugarà avui l'accés a la final contra l'escocès Andy Murray (2), amb qui té un balanç negatiu de 6-10. Ferrer va trencar el servei en la primera pilota de break de què va disposar –7/12 en tot el partit–i això va ser un bon presagi contra el botxí de Roger Federer. De fet, es va endur el primer set i duia perfectament encarrilat el segon amb 5-3 i 40-15 quan Isner va reviscolar, va forçar el tie-break i se'l va adjudicar per 6-8. Però en comptes d'ensorrar-se, el xabià va tancar el duel sense titubejos. Ferrer va guanyar a París-Bercy el 2012 i va ser-ne finalista el 2013.

El francès Ricard Gasquet (10) va confirmar en el partit del primer torn la seva bona temporada fent suar de valent l'escocès Andy Murray. El britànic, però, va acabar imposant la llei del més fort per 7-6 (7), 3-6 i 6-3 en dues hores i 38 minuts. La constatació de la igualtat és que tots dos van acabar signant els mateixos punts totals (103) i els mateixos punts de break (3/8).

En el tercer duel, Novak Djokovic (1) va reiterar el seu domini contra Tomas Berdych (5), al qual ha derrotat 20 vegades en 22 partits. El serbi, però, es va imposar per 7-6 (3) i 7-6 (8) en un duel aferrissat en què tots dos van preservar el seu servei. El seu rival avui en la segona semifinal serà el vencedor del Rafa Nadal (7)-Stan Wawrinka (4), que s'estava jugant al tancament de l'edició. Nadal havia sobreviscut el dia abans a l'ímpetu del sud-africà Kevin Anderson salvant fins i tot una pilota de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)