Més esport

La seu de la Ryder 2022 es decidirà el 8 de desembre

Golf. El PGA Catalunya de Caldes competeix amb les candidatures d'Itàlia, Àustria i Alemanya

El director de la Ryder Cup Europa, Richard Hills, ha confirmat que la decisió sobre quina serà la seu de la Ryder Cup del 2022, a la qual aspira Catalunya, es prendrà el 8 de desembre que ve. Les altres candidates a ser l'escenari de l'esdeveniment són Àustria, Alemanya i Itàlia, que en les darreres setmanes han augmentat la pressió per guanyar la cursa de la nominació, sobretot amb el suport de les autoritats polítiques.

Richard Hills té previst visitar els pròxims dies totes les seus aspirants a organitzar el campionat i els comitès organitzadors per fer-ne una última valoració. El camp de la PGA Catalunya, situat a Caldes de Malavella, aspira per primer cop a ser la seu definitiva d'una de les proves esportives que més impacte generen en un territori.

Les federacions catalana i espanyola de golf tenen el suport de totes les institucions per cobrir el pressupost del torneig, d'uns 100 milions d'euros. El comitè organitzador, però, ha tingut problemes per convèncer els inversors privats, i això podria jugar contra les possibilitats de la candidatura catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)