Sense problemes a Benidorm

Handbol. El Barça Lassa encadena la victòria número 71 a l'Asobal derrotant els de la Marina Baixa amb contundència. Ohlander es va estrenar en la segona etapa de blaugrana

El Barça, malgrat les nombroses baixes que acumulava, no va tenir problemes per desfer-se del Benidorm i encadenar la setantena victòria a l'Asobal. Els blaugrana van imposar la qualitat contra el quinzè a la taula des de bon principi (0-4) i a mesura que passaven els minuts van anar ampliant la diferència, que al final va ser per més del doble de gols. Jallouz, amb set dianes, va ser el màxim anotador del conjunt de Xavi Pascual. El partit va servir perquè el porter Fredrik Ohlander, que ha fitxat per suplir la baixa temporal de Daniel Saric, tornés a defensar la porteria blaugrana.

BENIDORM 17 BARÇA 36

BENIDORM: Mayano, Oliver, Esteban, Salinas, Jiménez (4), Cuartero (1) i Vallès (1) –equip inicial–, Marchan (3), Folques (2), Sánchez, Guzmán, Grau (2), Lilian (2), Chantada, Fodor i Ramos (2). BARÇA LASSA: Pérez de Vargas, Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Gurbindo (3), Valur (5), Jallouz (7) i Lazarov (5) –equip inicial–, Noddesbo (3), Kopljar (1), Ariño (3), Gómez (3), Ohlander, Rey (1), Morros i Duixebàev. PARCIALS: 0-4 (5'), 1-6 (10'), 1-8 (15'), 2-10 (20'), 3-14 (25'), 5-16 (descans), 7-19 (35'), 9-22 (40'), 11-25 (45'), 12-28 (50'), 15-31 (55') i 17-36 (final). ÀRBITRES: Fernández Molina i Murill Castro. PÚBLIC: Uns 1.300 espectadors al Palau d'Esports de l'Illa de Benidorm per presenciar la desena jornada de la lliga Asobal.