Atletisme

Expedició catalana al cros d'Atapuerca

Atletisme. Els principals especialistes del país no faltaran a la cita que obre el calendari internacional de camp a través i és selectiva per a l'europeu

El cros d'Atapuerca, considerat el millor del món, obre avui la temporada internacional de l'especialitat amb una àmplia representació catalana. Els principals corredors del país en les últimes temporades seran avui al circuit del Parc Arqueològic, en la primera de les proves selectives per a l'europeu de cros. Així, seran a la cita Ilias Fifa (FC Barcelona), Carles Castillejo (Adidas), Ayad Lamdassem (Nike), Adel Mechaal (New Balance), Abdelaziz Merzougui (FC Barcelona) –en categoria masculina–, Lídia Rodríguez (Bilbao), Jacqueline Martín (FC Barcelona), Esther Guerrero (New Balance) i Montse Mas (FC Barcelna), entre d'altres. Els grans referents de la prova són els etíops Imane Merga i Belaynesh Oljira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)