Waterpolo

Dos bitllets de copa i quatre pretendents

Waterpolo. Medi (7è, 12 punts), Sant Andreu (8è, 10), Navarra (9è, 9) i Catalunya (10è, 7) tenen possibilitats de jugar el torneig del KO

El repartiment de bitllets per participar en la copa és un dels principals incentius entre els equips de la part mitjana de la taula en les últimes jornades de la primera volta. Hi ha sis equips que ja s'han assegurat la presència en la competició del KO –Atlètic Barceloneta, CN Sabadell, Canoe, Quadis Mataró, el CN Barcelona i el CN Terrassa– i queden dues places per a quatre equips amb possibilitats reals, però desiguals, d'embutxacar-se'ls –CE Mediterrani, CN Sant Andreu, Navarra i CN Catalunya.

El més ben situat és el Medi. Els de Sants podrien encarrilar la feina avui a les cinc de la tarda a la piscina Sant Jordi contra el Catalunya, un altre dels implicats i que en cas de derrota exhauriria les possibilitats. El Sant Andreu té a les mans tornar a participar en la copa després de la decepció del curs passat, en què en va quedar fora a última hora. Una victòria contra el Rubí, penúltim amb un punt, juntament amb una derrota del Navarra contra el Terrassa, els classificaria. L'entrenador, Xavi Julià, es mostra força satisfet amb la primera part de la competició: “Les sensacions són positives, encara que els resultats no sempre acompanyen. Estic content amb la resposta de les incorporacions. L'objectiu inicial era jugar la copa i estem a prop.” El Catalunya és a la banda inversa. Només una carambola i dos partits immaculats amb victòria els classificaria per a la copa. “Ho tenim complicat. Al principi semblava que teníem un equip més ampli per repetir la bona actuació de l'any passat, però hem perdut peces importants, tot costa molt”, explica el tècnic, Xavi Garcia, que confia millorar en la segona volta.

PROTAGONISTES

Matemàticament ho tenim molt complicat. Hem canviat peces vitals i tot ha costat molt
Xavi Garcia
entrenador cn catalunya
Guanyant a Rubí ho tindrem molt bé. La classificació per a la copa era el primer objectiu del curs
Xavi Julià
entrenador cn sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)