Atletisme

La festa de Montjuïc

Atletisme. La Jean Bouin aplegarà 14.000 corredors, repartits en quinze curses i amb Castillejo, Mechaal i Lídia Rodríguez com a referents

Els pendents de la muntanya de Montjuïc quedaran monopolitzats aquest matí pels 14.000 corredors que competiran en la clàssica Jean Bouin amb un programa molt variat que abraça fins a quinze curses. La cita estel·lar serà a les 11.20 h, amb la prova internacional masculina i femenina, i que tindrà a Carles Castillejo (Adidas), Adel Mechaal (New Balance) i Lídia Rodríguez (Bilbao Atletismo) com a grans referents catalans. Entre la participació estrangera, destaquen tres joves africans, el kenyà de 17 anys Michael Bett, que diumenge passat es va imposar en els 10 km de València, l'eritreu Aaron Kifle, campió júnior de cros del seu país, i la kenyana Vitaline Jemaiyo. La jornada s'obrirà a les 9 del matí, amb les curses Open de 5 km (amb final a l'Arc de Triomf) i 10 km (amb sortida i arribada a l'avinguda Maria Cristina).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)