Més esport

Fourcade aspira al cinquè títol

Biatló. El català, que ha guanyat els quatre últims globus de cristall, es perdrà avui els relleus mixtos de la primera prova de la copa del món però ja estarà llest per a les curses individuals

Martin Fourcade aspira al seu cinquè títol de la copa del món de biatló, que avui comença a Oestersund (Suècia) amb els relleus mixtos. El català no participarà en aquesta prova perquè ahir va disputar els 10 km en estil lliure de la prova inaugural de la copa del món d'esquí de fons, a Ruka (Finlàndia), en què va acabar 22è. Amb tot, sí que té previst fer les proves individuals d'Oestersund, la primera de les quals, els 20 km, tindrà lloc dimecres.

El biatleta de la Llaguna s'ha traslladat aquesta temporada a Noruega, on resideix amb la seva companya, amb qui acaba de tenir la seva primera filla. El seu principal objectiu aquest hivern serà el mundial que es disputarà a Oslo (Noruega) entre el 2 i el 13 de març. Fourcade acumula 15 medalles en aquesta competició, amb sis ors, set plates i dos bronzes. L'altre objectiu del català serà el cinquè globus de cristall en la copa del món. Fourcade en té quatre i empata en el segon lloc del rànquing històric amb el francès Raphaël Poirée i l'alemany Frank Ullrich. Si torna a guanyar, quedaria a només un del considerat com a millor biatleta de tots els temps, el noruec Ole Einar Bjørndalen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.