Atletisme

Mechaal es reivindica per a Hieras

Atletisme. El migfondista palamosí va ocupar la sisena posició en el cros d'Alcobendas, segon entre els corredors estatals, i demà hauria de ser en la llista del seleccionador espanyol per al campionat europeu de l'especialitat

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) es va classificar en sisè lloc en el cros d'Alcobendas i demà hauria de ser en la llista del seleccionador espanyol, el català José Ríos, per disputar l'europeu de l'especialitat, que tindrà lloc el 13 de desembre a Toló-Ieras. En un cros que va qualificar de duríssim, amb moltes pujades, Mechaal va ser el segon classificat entre els corredors estatals. L'atleta del New Balance només va cedir al davant del sorprenent aragonès Carlos Mayo (1995), que encara pertany a la categoria promesa i, per tant, és seleccionable per a la prova sub-23. El cros d'Alcobendas, després dels d'Atapuerca i Sòria, era l'última cita selectiva per a l'europeu. Mechaal va ser el tercer corredor estatal a Atapuerca i va renunciar a Sòria perquè va competir en la Jean Bouin.

Ilias Fifa (FC Barcelona), amb la preparació més endarrerida, ho tindrà més complicat per ser en la llista, ja que ahir va acabar en vuitè lloc, amb un rendiment similar al de les proves anteriors. En aquest sentit, el lleidatà Ayad Lamdassem va ser el millor dels espanyols a Atapuerca, va estar més discret a Sòria i ahir no va competir.

En categoria femenina, l'única catalana amb possibilitats de ser seleccionada és la vallesana Lídia Rodríguez (Atletismo Bilbao), que ahir es va classificar en novè lloc, cinquena entre les corredores estatals. A Alcobendas, les victòries van ser per a l'etíop Tamirat Tola i la kenyana Linet Masai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)