Futbol sala

Jordi Torras diu prou

Futbol sala. L'excapità del Barça, un dels artífexs de les pàgines daurades de la història de la secció, es retira per problemes físics

Jordi Torras, un dels emblemes del futbol sala català i un dels artífexs de les pàgines daurades del Barça, va anunciar ahir que es retira. El tanca, que ha jugat la darrera temporada i mitja a l'Asti italià, va anunciar el seu adéu al portal web del club. Torras, de 35 anys, disputarà el seu darrer partit el dia 29 de desembre. El tanca català assegura que en la darrera època ha jugat amb molts dolors als malucs i que, després de demanar consell a diversos metges, ha decidit plegar. “He acabat vivint el futbol sala com una agonia”, assegura Torras en l'escrit al web de l'Asti. El jugador de Sant Vicenç dels Horts explica que tot i la seva retirada no deixarà d'estar vinculat al futbol sala. “Em vull dedicar a la meva escola, treballar al costat de la meva família i seguir gaudint de l'ambient d'aquest esport perquè m'encanta”, afirma. Torras ha estat vint anys en l'elit del futbol sala i ho ha guanyat tot, tant en l'àmbit de clubs com amb la selecció espanyola. Del Barça, on va fer les seves primeres passes com a professional, va anar al Miró Martorell. També va jugar al Cartagena i l'Inter Movistar, on va fer la seva gran explosió com a futbolista. El Barça va creure en ell perquè fos un dels pals de paller de l'auge de la secció i, amb la samarreta del club que estima ho va acabar guanyant tot. “Començo una nova vida”, conclou en l'escrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)