Tennis

Robredo i Montañés, eliminats

Tennis. El jove mallorquí Jaume Munar va fer fora l'olotí i, un altre català, Marc Fornell, va superar el rapitenc en el campionat d'Espanya. Pous i Badosa van accedir als quarts de final

El mallorquí de 18 anys Jaume Munar va donar ahir la sorpresa del campionat d'Espanya a Sant Joan Despí eliminant l'olotí Tommy Robredo (1) per 4-6, 7-6 (3) i 6-2. Robredo reapareixia després d'una lesió i va notar la inactivitat. També va quedar fora en els vuitens el rapitenc Albert Montañés (2) contra, el jugador del Cercle Sabadellès Marc Fornell per 1-6, 6-2 i 7-6 (5). La jornada negativa dels caps de sèrie va prosseguir amb la derrota del català Jordi Samper (6) contra Steven Díez per 6-2 i 6-4. D'aquesta manera, els quarts d'avui són: Roberto Carballés (4)-David Pérez (8); Jaume Munar-Enrique López; Gerard Granollers (7)-Marc Fornell i Steven Díez-Adrián Menéndez (3).

En noies, la prometedora tennista de Begur de 18 anys Paula Badosa (5) va accedir als quarts contra l'andalusa Rosario Cañero –6-2 i 6-3– i jugarà contra la tennista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes –19 anys–. Lourdes Domínguez (1) i Tita Torró (2) van passar sense contemplacions, mentre que la granollerina Laura Pous (4), va superar l'andalusa Estrella Cabeza per 6-2 i 6-2 i jugarà amb la valenciana Arantxa Parra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)