Futbol sala

Torras diu adéu amb triomf

Futbol sala. El tanca de l'Asti, un dels artífexs de la magnífica trajectòria de la secció del Barça i gran referent català, va concloure la seva carrera amb una victòria contra el Nàpols

Aplaudit pel públic que l'ha acollit en la seva darrera etapa com a futbolista i mantejat pels que han estat els seus companys durant el darrer any i mig, Jordi Torras va dir adéu ahir al futbol sala. Amb un triomf per la mínima (2-1) contra el Nàpols, el que fins ahir era jugador de l'Asti va penjar les botes i va posar punt final a una trajectòria que l'ha coronat com un dels millors futbolistes al parquet. Del Barça de tota la vida, Torras va marxar del club blaugrana (2003) per buscar la dosi de professionalitat que necessitava per explotar com a futbolista. Va passar pels vestidors del Miró Martorell i el Cartagena, però es va acabar erigint en un dels millors tanques del món amb la samarreta de l'Inter Movistar. Aleshores, va tornar a can Barça per escriure, amb el braçal de capità al braç, el brillant palmarès de la secció de futbol sala del club. Les dues UEFA Futsal Cup i els altres onze títols que va guanyar vestit de blaugrana porten el seu segell. Torras és un dels màxims artífexs del magnífic palmarès de la història de la secció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)